Posted on 1 Comment

En amatørs bekendelser ;-)

Mange kloge mennesker gennem tiden har fortalt mig at et godt billede kræver en god bund. De får det til at lyde så nemt, for bare bunden er i orden så bliver billedet godt – NOT!

Det sidste billede jeg er blevet færdig med har været en laaang kamp mellem lærredet og mig. Og en god bund det er der i hert fald for der er rigtig mange lag maling på fra alle de gange jeg har malet det om og om igen.
Fornylig besluttede jeg at nu måtte kampen ende. Jeg ville give det en chance mere og blev det ikke godt ville jeg læggede lærredet ude på vjen og køre det over med bilen, og så smide det i havet og håbe på fralandsvind. Lidt dramatisk har man vel lov at være – det er vist helt almindeligt accepteret som kunstner, og måske kunne jeg endda blive kendt, berømt og berygtet for en skør handling som det.

Men nu er det færdigt og hænger her på min væg i stuen som et andet sejrstrofæ. Om andre kan lide det? ja, det er jo en smagssag, men jeg er tilfreds, og det må være mit mål i ethvert maleri. Hvad mener du?

 

1 thought on “En amatørs bekendelser ;-)

  1. kære Dorte, det er supergodt ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.